ISTIQAMAH HINGGA KEMENANGAN

ISTIQAMAH HINGGA KEMENANGAN
PENYELIA DUN DABONG

Rabu, 23 Disember 2009

Pelikkkkkkk


Malaysia ku yang tercinta, betul ke ayat tu? kalau tercinta tentu kita akan jaga nya dengan sebaik yang munkin, ke rakyat biasa je yang cinta kan negara? saya pernah kerja kat kilang time nak balik je pak guard check 100% lah takut kita curi barang kat kilang. Satu lg pekerja kat supermarket ke hypermarket ke bukan senang-senang nak bawak balik barang-barang kat tempat dia orang keja, kalau gitu dia orang tak payah beli lah barang keperluan dapur bawak balik satu barang setiap hari, kalau 30 hari dah 30 jenis barang kan? Yang pelik nya enjin jet boleh hilang. Kalau nak diukur enjin jet dengan enjin keta kancil lagi besar enjin jet kan buakan satu tapi dua enjin jet yang hilang. Yang paling pelik nya enjin hilang tahun 2007,tahun 2008 baru sedar, hujung tahun 2009 baru laporan di buat kan pelik ke nama nya tu. Barang tu bukan nya harga RM50 tapi RM50 juta tu. Apa-apa pun kita sebagai rakyat biasa renung-renungkan lah, RM50 juta tu duit kita tu....

Jumaat, 4 Disember 2009

Kami semua kaum di Kelantan bersama mempertahankan kepimpinan TGNA

sumber pinkturtle







Himpunan Semua Kaum menyokong Dan Mempertahankan Kerajaan Kelantan Di Bawah Kepimpinan Tok Guru Nik Aziz
Di Dataran Ilmu Kota Bharu Kelantan
Sebarang maklumbalas/komen/aduan/cadangan berhubung DUN Dabong, Sila emailkan kepada : mtddabong@yahoo.com